1 Temmuz 2010 Perşembe

Ahmet ÖZDEMİR Hoca'nın Hanımı Hakk’a Uğurlandı



Trabzon İli, Arsin İlçesi, Yeşilyalı (Falkoz) Beldesi Kur’an Kursu Hocalarından Ahmet ÖZDEMİR Hoca’nın Hanımı Hakk’a Göçtü.


Trabzon’umuzun yetiştirdiği değerli ilim adamlarından, Türkiye’de ve İslam dünyasında yaptığı hizmetlerle tanınan, yetiştirdiği ehli Kur’an ile meşhur Arsin İlçesi, Yeşilyalı(Falkoz) Beldesi Kur’an Kursu Hocalarından Ahmet ÖZDEMİR Hoca'nın Hanımı Fatma ÖZDEMİR, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.
ARŞİV: 06.08.2009 Mevlüt ÜZÜM Baba'nın Cenazesinde

Ahmet Hocanın muhterem eşleri merhume Fatma Hanımın cenazesi, bugün (01.07.2010 Perşembe günü) öğle namazına müteakip Yeşilyalı(Falkoz) Merkez Camiinde kılınan cenaze namazından sonra dualarla aile mezarlığında defnedildi.

Merhume Fatma hanımın kalp krizi sonucu vefat ettiği ve cenazeye katılan takriben 5.000 kişilik yoğun kalabalık cemaat nedeniyle büyük izdihamın yaşandığı bildirilmiştir.

Merhume Fatma ablamıza Yüce Allah'tan rahmet ve başta değerli hocamız Ahmet ÖZDEMİR olmak üzere aile efradına, , eş dost, akraba ve sevenlerine sabırlar, metanetler ve hayırlı ve uzun ömürler dileriz.

HABER ve FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder