14 Temmuz 2010 Çarşamba

HAKKI KÖSTERELİ AĞABEY, HAKK’A GÖÇTÜ

Akçaabat Doğanköy Beldesinin sevilen simalarından olup, Sakarya Hendek’te yerleşen Ömer oğlu Hakkı KÖSTERELİ(77), bugün sabaha karşı nefes darlığı nedeniyle kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, bu sabah saat 09.00 sıralarında Hakk’ın rahmetine kavuştu.


Doğanköy Beldesinin sevilen simalarından olup, Sakarya Hendek’e yerleşen Ömer oğlu Hakkı KÖSTERELİ(77), bugün sabaha karşı nefes darlığına bağlı olarak, oluşan komplikasyon nedeniyle rahatsızlandığından kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen, bu sabah saat 09.00 sıralarında Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.


Alınan bilgiye göre; merhum Hakkı KÖSTERELİ(77)’nin cenazesi yarın
(15 Temmuz 2010 Perşembe Günü) öğle namazını müteakip Hendek Akova’daki hanelerinden alınarak, aynı yerde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Merhum Hakkı KÖSTERELİ, Doğanköy Beldesinin ve Hendek İlçesinin en sevilen simalarından olup, uzun zamandan beri Sakarya Hendek’te yaşamaktaydı.

O, hiçbir zaman Doğanköy Beldesini unutmadı, unutamadı. Vatan hasretidir, baba ocağıdır diyerek, sürekli Doğanköy beldesine gelip giden, akrabalarını ve hemşehrilerini ziyaret eden, hal hatır soran, vefalı bir dost idi.

Minyon tipi, kısa boyu, çelimsiz vücudu, kısa sakalıyla, candan ve dostane tavırlarıyla yakından tanıdığımız, iman ve Kur’an ehlinden olan namazlarına çok dikkat eden sevimli insan, Ömer oğlu Hakkı KÖSTERELİ(77), uzun zamandan beri ciğer rahatsızlığı ve solunum yetmezliği çekiyordu.

2 oğlu, 4 kızı olan Hakkı KÖSTERELİ, uzun süre cezaevi müdürlükleri yapan Soner Köstereli’nin kayın babası ve “Kukul Abla” diye tanınan Emine Ablamızın beyidir.

Ömer oğlu Hakkı KÖSTERELİ ağabeyimizin ani vefatını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Hakkı KÖSTERELİ ağabeyimize Allah’tan Rahmet, Ailesine, Eş, Dost, Akraba ve Sevenlerine Sabırlar Dileriz.



HABER: Muhammet YAVRUOĞLU
BİLGİ : Ali AYDIN(Emekli Öğretmen)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder