23 Temmuz 2010 Cuma

Maçka-Sındıran-Üçgedik Grup Yolu, KAYABAŞI’na Bağlanacak

Vali Kızılcık, 6 Km.si asfalt ve 6 Km.si de stabilize olan toplam 12 Km.lik Maçka-Sındıran-Üçgedik Grup yolunun Kayabaşı Yaylası’na bağlanmasının önümüzdeki süreçte gündeme alınacağını söyledi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 12 Km. olan Maçka-Sındıran-Üçgedik Grup Yolu’nda yapılan genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde Maçka Kaymakamı Ali Murat Kayhan ve Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kul ile birlikte yol çalışmalarını inceleyen Vali Kızılcık, son yıllarda bölgemizde artan yayla turizminin daha da gelişmesi için köy ve yayla yollarının çok daha elverişli duruma getirilmesi ve tamamının asfaltlanması için çalıştıklarını söyledi.

Sadece yolun yapılmasıyla işlerin bitmediğini de hatırlatan Vali Kızılcık, yapılan yolları, bir sonraki sezona taşıyabilmek için yol bakımlarının iyi yapılması gerektiğini ve bu yönde belediyelere ve İl Özel İdarelere büyük sorumluluk düştüğünü kaydetti.

Daha sonra Sındıran Köyü’nü ziyaret eden Vali Kızılcık’ı Köy Muhtarı İsmail Alevoğlu ve köy halkı karşıladı. Köy Kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Kızılcık, vatandaşların bazı yollarda var olan sorunların giderilmesi ve yolun Kayabaşı Yaylası’na bağlanması isteği üzerine, devletin her vatandaşına en iyi hizmeti eşit bir şekilde götürmek için çalıştığını belirterek, sorunların en kısa sürede giderileceğini ve yolun Kayabaşı Yaylası’na bağlanması konusunun ise önümüzdeki süreçte gündeme alınacağını söyledi. (V.Basın)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder