6 Temmuz 2010 Salı

TEMA-Trabzon’dan 1. Karma Fotoğraf Sergisi

TEMA-Trabzon, 5 Temmuz Günü Uzunsokak’ta bulunan ‘Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde 1. Karma Fotoğraf Sergisini Açtı.

Serginin açılışını Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK yaptı. Sergiyi davetlilerle birlikte gezen Vali KIZILCIK, fotoğrafları beğeniyle izledi ve fotoğrafları çeken sanatçılarına başarılar dileyerek, bölgemizin muhteşem manzaralarını içeren fotoğrafların çekildiği alanlara kendisini de götürmelerini rica etti.

Sergi, 5-9 Temmuz tarihleri ve 10-17 saatleri arasında gezilebilecek ve Cuma günü saat 17.00’de sona erecektir.

Konu ile ilgili Dernek Başkanı Doç. Dr. Coşkun ERÜZ, bir açıklama yaptı.

Merhabalar Sayın Doğa ve Tarih Dostları!

Derneğimizde bir yıldır düzenlen Doğayı ve tarihi anlama ve belgeleme amaçlı, Sayın Ali MERMERTAŞ hocanın Dijital Fotoğraf kurslarının sonucunda ilk ürünler ilginize sunulmuştur. Derneğimiz üyesi Hamiyet hoca ve diğer fotoğraf duayenlerinin yanında kursiyerlerin beğeniye şayan, tarihten, doğaya ve insana uzanan geniş yelpazede çekilmiş fotoğraflarından 30 adedi Uzun Sokak’ta bulunan Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde sergilenmektedir.

Cuma gününe kadar 10-17.00 saatleri arasında açık olacak olan sergiyi gezmenizi ve sergi konusunda çevrenizi bilgilendirmenizi rica ediyorum.

Serginin açılışına katılarak, bizleri onurlandıran Sayın Trabzon Valimiz Dr. Recep KIZILCIK Beyefendiye ve diğer davetlilere ve sanatseverlere ve bu serginin açılması için yoğun emek sarf eden Sayın Ali MERMERTAŞ hocaya , ona yardımcı olan genç fotoğraf sanatçılarına ve Sayın Tamay KATİBOĞLU’na derneğimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.


HABER : Muhammet YAVRUOĞLU
FOTOĞRAFLAR: TEMA- TRABZON


SERGİDEN BAZI GÖRÜNTÜLER:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder