12 Temmuz 2010 Pazartesi

VALİ KIZILCIK, HASTALARI ZİYARET ETTİ

Yaygın ishal vakaları üzerine Vali Kızılcık Sürmene Devlet Hastanesini Ziyaret Ederek, Hastalar Hakkında Bilgi Aldı.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ishal vakalarının görüldüğü Trabzon'un Sürmene ilçesindeki devlet hastanesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Kızılcık, beraberinde Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ile hastalara “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulunarak, İl Sağlık Müdürü Halit Çınarka’dan hastalar hakkında bildi aldı.

Hastaların durumunun iyi olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, sağlık ekiplerinin söz konusu şikâyetlerle hastaneye başvuranlarla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Vali Kızılcık, “Ağır durumda olan ve yoğun bakımda takip edilen hastamız yoktur. Sağlık ekiplerimiz, hastane personelimiz gelen hastalarla yakından ilgilenmektedir. Polikliniklere müracaat eden hastalarımızın çoğunluğunun ayaktan tedavileri yapılmış, kısa süreli müşahede altına alınan hastalarımız da taburcu edilmiştir. İl Sağlık Müdürlüğümüzce gerekli tedbirler alınmaktadır” dedi.

Sorunun tam olarak nereden kaynaklandığı konusunun araştırıldığını ve su numunelerinin incelendiğini belirten Vali Kızılcık, tedbir olarak vatandaşların tükettiği şebeke ve kaynak sularını kaynatarak kullanmaları ve kişisel hijyene dikkat etmeleri uyarısında bulundu.

Daha sonra serviste yatan hastaları ziyaret eden Vali Kızılcık, hastalarla sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder