3 Eylül 2010 Cuma

EYÜP HACISALİHOĞLU DUALARLA HAKK’A UĞURLANDI

Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürlüğünde çalışan Çağlar HACISALİHOĞLU’nun ve Turizmci Gökhan HACISAHOĞLU’nun babası Eyüp HACISALİHOĞLU(71) Bugün Hakk’a Uğurlandı.

Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürlüğünde çalışan Çağlar HACISALİHOĞLU’nun ve Antalya’da Turizm İşletmecisi Gökhan HACISAHOĞLU’nun babası, İbrahim Ethem oğlu Eyüp HACISALİHOĞLU(71)’nun cenazesi bugün (03.09.2010 Cuma Günü) Akçaabat Söğütlü Beldesindeki Ulu Cami’de Cuma Namazının edasının akabinde kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığında dualarla toprağa verildi.

Cenaze namazını Söğütlü Ulu Camii’nin imam Hatibi kıldırdı. Cenaze duası Dörtyol belediye Başkanı Cevat BİRİNCİ tarafından yapıldı.

Cenazeye TTSO Başkanı Suat HACISALİHOĞLU, KTÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman PEHLİVAN, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat BİRİNCİ, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım ATMACA, Trabzon Şoförler Cemiyeti eski Başkanı Engin HACISALİHOĞLU, Araştırmacı Yazar Mustafa YAZICI, Şalpazarı eski İlçe Tarım Müdürü Vet. Hekim Selim TERZİ, CHP eski İl Başkanı Cafer HAZAROĞLU, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Muharrem ŞAHİN, MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı eski Yönetim Kurulu üyesi Ali MOLLAOSMANOĞLU, Emekli Eğitimci Hüseyin DEĞİRMENCİ, Emekli Eğitimci ve Akçaabat Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Osman KURUÇELİK, Eski İzmir Cezaevi Müdürü Soner KÖSTERELİ, TRT’den Mühendis Hayri AYDIN, çok sayıda bürokrat, belediye başkanı, siyaset adamı ve halktan çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Eyüp HACISALİHOĞLU, daha önce gırtlak kanseri teşhisi ile ameliyat olmuş, ilaç tedavisi sürerken mide ülserinden de tedavi görürken dün öğleden sonra evinde rahatsızlanarak, vefat etmiştir.

Merhum Eyüp HACISALİHOĞLU, Trabzon Karayolları 10. Bölge müdürlüğünden şoför olarak çalıştıktan sonra emekli olmuştu. HACISALİHOĞLU, 2’si erkek ve biri kız olmak üzere 3 çocuk babasıydı.

Merhum Eyüp HACISALİHOĞLU’na Allah’tan Rahmet, Hacısalihoğlu Ailesine, Eş, Dost, Akraba ve Sevenlerine Sabr-ı Cemil Niyaz Ederiz.


HABER: Muhammet YAVRUOĞLU
FOTOĞRAFLAR:
Mehmet BİRİNCİ

CENAZEDEN BAZI FOTOĞRAFLAR:







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder