20 Eylül 2010 Pazartesi

Vali Kızılcık, İşitme Engellilere Sahip Çıktı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Kamu Yararlı İşitme Engelliler Derneği üyelerini makamında kabul etti.
Türkiye İşitme Engelliler Milli Federasyonunun 50. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle 20–26 Eylül 2010 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “3. İşitme Engelliler Kültür ve Sanat Festivali ve 50. Yıl Kutlama Etkinlikleri”ne katılacak olan dernek üyeleri, Vali Kızılcık’tan destek istedi.

Etkinliklerde Trabzon’u halk oyunu, kolbastı, tiyatro ve Michael Jackson Show alanlarında temsil edecek, 15 kişilik ekibe her türlü desteği vereceklerini ifade eden Vali Kızılcık, engelli vatandaşlarımızın hayatta tutunmaları ve kendilerini yetiştirebilmeleri için ellerinden gelen her türlü imkanı kendilerine sağlama çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Vali Kızılcık, engelli olmanın asla sosyal hayattan kopma anlamına gelmeyeceğini ifade ederek,

“Önemli olan arkadaşlarımızın kendilerine güvenmeleri ve sosyal etkinliklere katılmalarıdır. Bu tür etkinlikler engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkma, onları bir araya getirme ve onların gelişimine çok büyük katkı sağlayacaktır. Bizler yerel yöneticiler olarak kendilerine destek olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Vali Kızılcık, Trabzon Kamu Yararlı İşitme Engelliler Derneğinin, Türkiye İşitme Engelliler Milli Federasyonunun 50. Kuruluş yıldönümü etkinliklerinde Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydetti.

Her alanda ve her sorunda Vali Dr. Recep Kızılcık’ın destek ve yardımlarını gördüklerini belirten dernek üyeleri ise, Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler. (V.B.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder