22 Ekim 2019 Salı

179 YAŞINA GİREN PTT İÇİN TRABZON'DA ETKİNLİK DÜZENLENECEK

179 YAŞINA GİREN PTT İÇİN TRABZON'DA ETKİNLİK DÜZENLENECEK

TRABZON Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından olan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) kuruluşunun 179. yıl dönümünü kutluyor. Bu amaçla Trabzon Valiliği, PTT'nin 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 23 Ekim 2019 tarihinde düzenlenecek etkinlik programını yayınladı. 


PTT'NİN 179. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA 23 EKİM 2019 TARİHİNDE TRABZON'DA DÜZENLENECEK OLAN ETKİNLİKLER:

23 EKİM 2019

Saat.14.00-16.00 - Araçlardan oluşan kortej yürüyüşü


Saat.10.30 – PTT'den hizmet alan vatandaşlar arasından hizmet talep eden bir müşteriye Trabzon PTT Merkez Müdürlüğü'nce ödül verilecek, akabinde basın bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Kamuoyuna Duyurulur.



1840 yılında zor şartlarda ve kısıtlı imkânlarla hizmet vermeye başlayan ve bu gün 179. Yılını kutlayan PTT, Ülkemizin en ücra köşelerine daima hizmet götürmeyi ilke edinmiş ve bu ilke doğrultusunda Yurt sathında 5091 iş yeri, 3859 ün üzerinde ATM cihazı ile Türkiye'nin en geniş otomasyon ağına sahip bir Kamu Kuruluşu olarak hizmet sunmaktadır.

Kurumun müşteri memnuniyetini ön planda tutularak 'Değişim, Dönüşüm ve Gelişim' hamlesi başlatan PTT, yürütülen çalışmalar kapsamında; Gişe Otomasyonu projesi hızla tüm işyerlerimize yaygınlaştırılmaya çalışılmış, bu sayede bankaların bulunmadığı yerleşim birimlerinde finansal hizmetlerdeki bu açık kapatılmıştır. PTT Kuruluşunda bir çok banka adına tahsilat yapılmakta olup, kredi verilmektedir. HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) hizmeti tüm işyerlerinde verilmekte olup, Her türlü sigortacılık hizmetleri yapılmaktadır. (Trafik, Kasko, hayat sigortası) v.b gibi UPT (Ucuz Para Transferi)- Western Union (Uluslararası Para Transferi) işlemleri hızlı bir şekilde yürütülmektedir.

Trabzon'da Elektrik, Doğalgaz ve Su fatura tahsilatı işlemleri Merkez ve Şubelerimizin yanı sıra7/24 esasına göre çalışan ATM’lerinde de yapılmaktadır. Cep Telefonunda marka olan Pttcell vatandaşlara en uygun tarife ile hizmet vermektedir.

Kayıtlı Elektronik Posta Sisteminin hizmete başlatan PTT, Posta Çeki sahiplerine PTT iş yerlerine gitmeden ofis veya ev ortamında internet üzerinden posta çeki işlemleri yapabilme imkânı veren İPC  (İnteraktif Posta Çeki) projesi hayata geçirilmiş, bu sayede müşterilerin havale, kredi kartı ve fatura tahsilatları aktarma otomatik ve periyodik ödeme talimatı, bakiye öğrenme gibi işlemleri on-line yapabilmeleri imkânı sağlanmaktadır.

Haber Merkezimiz adına, PTT'nin 179. Yıl dönümünü kutlar, PTT'yi bu günlere taşıyanlara ve PTT mensuplarına sevgi ve saygılarımızı sunar, Rahmet-i Rahman'a kavuşan fedakâr PTT mensuplarına Yüce Allah'tan (C.C.) rahmet dileriz…

22.10.2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder