25 Nisan 2019 Perşembe

İRAN İSLAM CUMHURİYETİ TRABZON BAŞKONSOLOSLUĞU YETKİLİLERİNDEN HASTANE ZİYARETİ

TRABZON - İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu yetkilileri Sayyad ALİZADEH, Mohammad YAZDANPANAH ve İran Azarbajıan Hospital hekimleri Dr. Shiva NOROUZŞNİA, Dr. Dariush Rouhy COZECONAN, Dr. Gholamreza TİZROO, Seyed Ebrahim MOUSAVİ, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü ve Numune yerleşkelerinde incelemelerde bulundular.
Ziyarette; heyete Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mine DEMİRBAŞ, Başhekim Yardımcısı Dr. Erhan KADER, Başhekim Yardımcısı Dr. Can Ertan ARGIN, Başhekim Yardımcısı Dr. Recai GENÇ ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Halit KAHVECİ de hazır bulundu.

Yapılan incelemeler sonucu; Ortopedi, Jinekoloji, Üroloji, Beyin Cerrahisi, Onkoloji, Acil Tıp Teşhis ve Tedavi bölümleri gezilerek, karşılıklı görüş alış verişi yapıldı. Tıp alanındaki yeniliklerin ve sağlık turizmi faaliyetlerinin iki ülke arasında önemli bir bağ oluşturacağı belirtildi.


Bilindiği üzere; Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü ve Numune yerleşkelerinde; Sağlık turizmi Türkiye'de ve dünyada yükselen pazar konumundadır. Dünyada uluslararası hasta sayısı bakımından Türkiye 5. sırada yer almaktadır. Trabzon Şehri de yüksek tıbbi teknoloji, konusunda uzman personeliyle sağlık turizminde parlayan yıldız olmayı hedeflemekte ve çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir.

25.04.2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder