18 Temmuz 2010 Pazar

AKÇAABAT-DÜZKÖY YOLUNDA KAZA


Yolun kaygan olması ve aşırı hız nedeniyle Akçaabat-Düzköy Karayolu Helvacı Köyü Bölümünde şarampole yuvarlanan aracın tanınmaz hale geldiği ve Akçaabat Doğanköy Beldesi Kavazlı Mahallesi halkından olan araç sürücüsü Züver TERZİ(45) ise ağır yaralandı.


Trabzon Akçaabat İlçesine bağlı Doğanköy Beldesi Kavazlı Mahallesi halkından Züver TERZİ(45), bu sabah kendi arabasını satıp yerine 2.el yeni bir Kartal Marka araba aldıktan sonra Doğanköy beldesine dönerken Saat 07.30 civarında Akçaabat-Düzköy Karayolu Helvacı Köyü kesiminde Trafik Kazası Geçirdi.

Alınan bilgiye göre, yolun kaygan olması ve aşırı hız nedeniyle aracın şarampole yuvarlandığı, kaza sonucu aracın tanınmaz hale geldiği ve Züver TERZİ’nin ise ağır yaralandığı bildirilmiştir.

Kaza sonucu ağır yaralanan Züver TERZİ, acil olarak KTÜ Tıp Fakültesi Farabi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Farabi Hastanesi Göğüs Bölümünde tedavisi süren TERZİ’nin iki kaburgasının kırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmiştir.


HABER : Mustafa TÜRKYILMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder