13 Eylül 2010 Pazartesi

ABDURRAHMAN SALİH, YENİ GÖREVİNE BAŞLADI



Akçaabat ÇPL Müdürlüğünden Trabzon Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne verilen Abdurrahman Salih, yeni görevine başladı.


Milli Eğitim Bakanlığı "Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği"nde yaptığı değişiklikle aynı okulda 5 yıl ve daha fazla görev yapan tüm okul müdürlerinin görev yerleri değiştirildi.

Bu kapsamda Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lise(ÇPL) Müdürü iken Bakanlık genelgesi doğrultusunda yeri değiştirilen ve Milli Eğitimde Deprem olarak nitelendirilen tayin furyasından nasibini alarak, Söğütlü Beldesindeki Trabzon Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne verilen 32 yıllık eğitimci ve İdareci Abdurrahman SALİH; 1 Eylül tarihinde yeni görevine başladı.

Abdurrahman SALİH, 1954 yılı Doğanköy doğumlu, 55 yaşında, kilosuna rağmen enerjik ve dinç bir idareci. Ankara Teknik Yüksek Öğretmen Okulunu(Şimdi Gazi Üniversitesine bağlı) bitirmiş, tecrübeli bir eğitimci ve idareci.

Kendisine bu atamadan memnun olup olmadığını sorduk. Müdür Salih:

“Biz devletimizin memuruyuz. Bugün devletimiz bizi buraya atamayı uygun görmüş. Atamayı beğenmesek de şikâyetçi olamayız. Çünkü Devlet bugün buraya atar. Yarın daha iyi şartlarda daha iyi yerlere atar. Atama kararlarına saygı duymamız lazım” dedi.


HABER ve FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder