14 Eylül 2010 Salı

Ahmet Cumur Dualarla Defnedildi

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’un amcası Ahmet Cumur(75), bugün öğle namazını müteakiben Çalköy’de kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verildi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’un amcası Ahmet Cumur(75), bugün(14 Eylül 2010 Salı Günü) öğle namazını müteakiben Düzköy İlçesine bağlı Çalköy Beldesi Merkez İlköğretim Okulu Bahçesinde kılınan cenaze namazından sonra yine mahaldeki aile mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Cenaze namazında helallik Düzköy Müftüsü Ramazan Topcan tarafından alındı. Cenaze namazını ise Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı kıldırdı.

Cenazeye Trabzon Milletvekilleri Kemalettin Göktaş ve Mustafa Cumur, Trabzon valisi Dr. Recep Kızılcık, Düzköy Kaymakamı Çağlayan Aydın, Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon sosyal Hizmetler il Müdürü Selim Çelenk, Orman Bölge Müdürü Ahmet İpek, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediye Başkan yardımcısı Osman Parlayan, Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Akpınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Değirmenci, Ak Parti İl eski Başkanı Muhammet Balta, iş adamı Ali Rıza Akdeniz ve Mustafa Gönan, Ak Parti Dörtyol Belde Başkanı Servet Çoban, merhumun Fransa’da çalışan Türk dernekleri Başkanı Bülent Cumur ve ve yine Fransa’da işçi olarak çalışan diğer oğlu Ecevit Cumur, eğitim, bürokrat, iş ve siyaset dünyasından birçok kişi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dün öğle saatlerinde Çalköy Beldesindeki evinde aniden rahatsızlanarak, hayatını kaybeden Merhum Ahmet Cumur(75), bir süreden beri kalbinden rahatsız olduğundan hastanede tedavi görmüştü. Halk arasında Sağıroğlu Ahmet olarak anılan Merhum Cumur, Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünde işçi olarak çalıştıktan sonra emekli olmuş olup, iki erkek çocuk babasıydı.

Merhum Ahmet Cumur’a Allah’tan Rahmet, Cumur Ailesine, Eş, Dost, Akraba ve Sevenlerine Sabırlar Dileriz.

HABER & FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU



CENAZDEN FOTOĞRAFLAR:




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder