2 Eylül 2010 Perşembe

Bayan Kızılcık İftar için Yavuz Köyündeydi

Yeni kurulan “Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği” Başkanı Sema Kızılcık ve Dernek üyeleri Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yavuz Köyü’nde halkın verdiği iftara katıldı.
Trabzon’da sosyal dayanışma konusunda önemli faaliyetler gerçekleştiren ve Ramazan ayı boyunca da iftarını vatandaşlarla birlikte yapan Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği Başkanı ve Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık; iftar için bu kez 5 ay önce yangın felaketiyle sarsılan Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yavuz Köyü’ne misafir oldu.

Beraberinde Vali Yardımcısı Cezmi Batuk’un eşi Arzu Batuk, Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir’in eşi Dilek Demir, Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği üyeleri Esma Ala Türkmen ve Tuğba Yaylalı ile Yavuzköy’e giden Bayan Kızılcık’ı Muhtar Osman Kocaman ve vatandaşlar karşıladı.

Bayan Kızılçık 5 ay önce Yavuzköy’de meydana gelen yangın sonrasında da Yavuz Köyüne ziyarette bulunmuş, yangından zarar gören vatandaşları yalnız bırakmayarak, sorunlarının çözümüne katkı sağlamıştı.

Bayan Kızılcık, bu Ramazan ayında da iftarını Yavuzköy’de yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Bayan Kızılcık,

“Yaklaşık 5 ay önce köyümüzde meydana gelen yangında hepimiz çok üzülmüştük. O zaman da köyümüzü ziyaret ederek, vatandaşlarımızı yalnız bırakmamıştık.

Kısa sürede yaptığımız çalışmalarla dayanışma duygusu yüksek olan Trabzon’da, yangında zarar gören vatandaşların eksiklerini de devlet - vatandaş işbirliğiyle gidermiştik.

Şimdi de iftarda vatandaşlarımızla birlikte burada olmaktan dolayı son derece mutluyum”
dedi.

Bayan Kızılcık’ın evlerine konuk olduğu aile ise, hem yangın sonrası köylerine gelip sıkıntılarına ortak olduğu için hem de iftarda kendilerine konuk olup devletin sıcaklığını kendilerine hissettirdiği için Bayan Kızılcık’a teşekkür ettiler.
Bayan Kızılcık, köyden ayrılırken çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. (V.B.)

HABER: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder