21 Eylül 2010 Salı

Nusret Hacısalihoğlu, Ebedi Yolculuğuna Uğurlandı


Trabzonspor eski yöneticisi ve Akçaabatlılar yardımlaşma ve dayanışma Vakfı eski Genel Başkanı Nusret Hacısalihoğlu(64), dualar ve gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.


Trabzon’un sevilen simalarından olan ve dün aniden hayatını kaybeden Nusret Hacısalihoğlu(64), Trabzon Akçaabat İlçesine bağlı Söğütlü(Kalenima) Beldesi Ulu Cami’de bugün(20.09.2010 Pazartesi Günü) ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra dualar ve gözyaşları arasında aynı yerde toprağa verildi.

Merhum Nusret Hacısalihoğlu’nun helalliği Mehmet Polat hoca tarafından alındı. Cenaze namazını Osman Altun hoca tarafından kıldırıldı. Duası ise Trabzon İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman Küçük tarafından yapıldı.

Merhum Nusret Hacısalihoğlu Söğütlü Ulucami’den omuzlar üzerinde Devlet Karayolu üzerindeki Çinili Caminin yanındaki aile mezarlığına getirildi. Seçkin hocalara tarafından Yasin-i Şerif ve sürelerden oluşan Kur’an-ı kerim okundu. Buradaki duayı ise Dörtyol belediye başkanı Cevat Birinci yaptı.

Merhum Nusret Hacısalihoğlu’nun cenaze törenine; Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Nihat Adıgüzel, K.T.Ü Rektörü İbrahim Özen, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası(TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzonspor yöneticisi Hasan Yener, TS eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, TS Yönetim Kurulu Üyeleri: Mehmet Tunç, Coşkun Çebi, Özer Bayraktar ve bazı yöneticiler, Trabzonspor eski Başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzon CHP İl Başkanı Volkan Canalioğlu, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca, Aykut Belediye başkanı Muhammet Topal, Akçaabat CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir, bazı belde belediye başkanları, iş adamı Tayfun sezeroğlu, Akçaabat eski Belediye Başkanı Emin Hacımusaoğlu, spor ve iş dünyasından tanınmış birçok isminin yanı sıra Hacısalihoğlu ailesinden, eş, dost ve yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Hacısahoğlu’nun yakınlarından alınan bilgiye göre; Dün(19.09.2010 Pazar) Hacısalihoğlu, dün göğsünde daralma ve nefes darlığı nedeniyle kendi isteği ile KTÜ Tıp fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisine müracaat etmiş. Daha önce kap rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Hacısalihoğlu’na burada muayene yapılmış. Ancak kalp yetmezliği rahatsızlığı olan Hacısalihoğlu’na burada yapılan muayene sırasında kalp krizi geçirdiğinden yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat ediyor.

Merhum Nusret Hacısalihoğlu, Trabzon’un Tanınmış şahsiyetlerinden Harakalı Mustafa Ağa’nın torunu ve Ragıp Hacısalihoğlu’nun oğlu olup 1946 doğumlu, yani 64 yaşında idi.

2001-2004 yılları arasında DP(Demokrat Parti) eski Genel Başkanlığı yapan İsmet Hacısalihoğlu ile Süleyman Soylu'nun Genel Başkanlığı döneminde DP GİK üyeliği ve İstanbul il eski Başkanlığı yapan Erkan Hacısalihoğlu’nun ağabeyidir.

Merhum Nusret Hacısalihoğlu, 1997-98 yıllarında TS Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın yönetiminde Trabzonspor’da yöneticilik ve Akçaabatlılar Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı’nın Genel Başkanlığı yapmıştı. Merhum Hacısalihoğlu 4 erkek çocuk babasıydı.

Merhum Nusret Hacısalihoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine, eş, dost, akraba ve sevenlerine sabırlar dileriz.

HABER ve FOTOĞRAFLAR: Muhammet YAVRUOĞLU


CENAZEDEN FOTOĞRAFLAR:



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder