14 Eylül 2010 Salı

PROF. DR. CELAL BAKİ HOCA KIZINI EVLENDİRDİ

KTÜ Tıp Fakültesi Hocası ve Farabi Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Celal Baki Hoca’nın kızı Dr. Kübra Baki, Dr. Recep Erin ile evlendi.


KTÜ Tıp Fakültesi Hocası ve Farabi Hastanesi doktorlarından cerrahi Tıp –Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celal Baki Hoca’nın kızı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü doktorlarından Araştırma Görevlisi Kübra Baki ile yine aynı yerde Araştırma Görevlisi Dr. Recep Erin; 12 Eylül 2010 Pazar günü saat 19.00’da Trabzon Zorlu Grand Otel’in Toplantı salonunda kalabalık bir davetli topluluğunun huzurundaki nikâh töreniyle evlendi.
Genç çiftlerin nikâhlarını Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kıydı. Nikâh şahitliklerini Eczacı Cafer Baki ile Öğretmen Mehmet Ali Yıldıztekin yaptı. Nikâhın kıyılmasından sonra Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu davetlilerin beğenisi kazanan bir konuşma yaptı.
Konuşmadan sonra erkek tarafının nikâh şahidine evlilik cüzdanını veren Gümrükçüoğlu genç çifte cüzdanı vermesini istedi. Kısa bir konuşma yapan şahit tarafından evlilik cüzdanını Gelin hanıma takdim etti.

Bundan sonra tebrikleşme ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Ve ardından genç çift ebeveynleri ile birlikte salonun dışında tebrikleri kabul ettiler.

Bundan sonra kına töreni Adana Tufanbeyli’de yapılacak. 17 ve 18 Eylül tarihlerinde Cumhuriyet Mahallesindeki evlerinde Düğün yapılacaktır.


HABER: Muhammet YAVRUOĞLU
FOTOĞRAFLAR: Muhammet YAVRUOĞLU
Tuğrul BAKİ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder