17 Ağustos 2010 Salı

Ayşe TURGUT, Gözyaşı ve Dualarla Hakk’a Uğurlandı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yusuf TURGUT ve Trabzon Eski Tapu Sicil Müdürü Yakup TURGUT’un Annesi Ayşe TURGUT, Bugün Gözyaşları ve Dualarla Işıklı’da Hakk’a Uğurlandı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yusuf TURGUT ve Trabzon Eski Tapu Sicil Müdürü Yakup TURGUT’un Annesi Ayşe TURGUT(84), Bugün(17 Ağustos 2010 Salı Günü) Trabzon İli, Arsin İlçesi Işıklı Köyü, Mollaalioğlu Mahallesi, Işıklı Yeni Camiinde, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları ve dualarla Hakk’a uğurlandı.

Merhume Ayşe TURGUT’un Cenaze namazını Arsin Işıklı Köyü Yeni Camiinin imamı kıldırdı. Duayı Trabzon meşhur ilim ve Kur’an ehlinden Arsin Yeşilyalı(Falgoz) Kur’an Kursu Yöneticisi Ahmet Özdemir hoca yaptı.
Cenaze namazından sonra Merhume Ayşe TURGUT’un cenazesi hemen Yeni Caminin kuzey tarafındaki aile mezarlığına gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. Cami cemaatince iman ehlinden olan Ayşe TURGUT’un böyle mübarek günlerde Hakk’ın rahmetine kavuşmasını, Cenab-ı Hak Teala’nın kendisine sunduğu en güzel rahmeti, lütfu olduğunu ve Allah’ın izniyle iyi kullarından olduğuna işaret olduğunu kendi aralarında dile getirdiler.

Cenazeye Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Kemalettin Göktaş, Mustafa Cumur, Süleyman Latif Yunusoğlu, Trabzon eski Milletvekili Şeref Malkoç, KTÜ Rektörü İbrahim Özen, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Trabzon Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Yardımcıları Şükrü Demir, Fatih Hacıhasanoğlu, Trabzon Kadastro Müdürü İrfan Hacımemişoğlu, İstanbul Fatih Kadastro Müdürü Ali Osman Şengül, Trabzon Tapu Sicil Müdürü Seyfettin Seyyar, Doğu Karadeniz İhracatcılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzon Esnaf Odaları Birliği eski başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu, Trabzon eski Belediye başkan Vekili Niyazi Sürmen, Trabzon Kızılay Şube Başkanı Fuat Adıgüzel, Çoruh E.D.Ş Müdürü Erdem Yılmaz, İş adamı, Nihat Usta, Ayhan Sürmen, Osman Karaduman, Nazım Özcan, SP İl Başkanı Ömer Topaloğlu, RP dönemi İl Başkanı Ali Rıza Akdeniz, AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Metin Genç, Bayındırlık ve İskân bakanlığı eski Müsteşar Yardımcılarından Arif Korkmaz, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, TV, Gazeteci ve Yazarlardan Ali Öztürk, Salih Çamoğlu, Osman Diyadin, Erol Uzen, Aydın Akdeniz, Orhan Çavuşoğlu, İhsan Öksüz ve daha birçok gazeteci yazar, bürokrat, belediye başkanı, siyasetçi, eğitimci ve halktan binlerce kişi katıldı.

Muhterem validelerini kaybeden Gazeteci Yusuf ve eski bürokratlardan Yakup TURGUT kardeşlerin çok üzgün oldukları görüldü. Taziyeleri kabul eden Yusuf TURGUT, içten hıçkırıklarla dolu gözyaşlarıyla dostlarına: “Küçük yaşlarda babamızı kaybettik. Onun için annem, bizim her şeyimizdi” diyerek gözyaşı dökmesi herkesi derinden üzdü, yüreğini dağladı.

Merhuma Ayşe TURGUT büyüğümüze Allah’tan rahmet, TURGUT Ailesine, Eş, Dost, Akraba ve Sevenlerine Sabırlar Diliyoruz. Mekânları cennet olur İnşaallah.


HABER ve FOTOĞRAFLAR: Muhammet YAVRUOĞLU

CENAZEDEN FOTOĞRAFLAR:













































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder