7 Ağustos 2010 Cumartesi

ESKİ ‘SABAH GAZETESİ TESİSLERİ’Nİ TEK ART HOLDİNG SATIN ALDI

www.karadenizgazete.com.tr - 05 Ağustos 2010 -Perşembe

Trabzon Arsin OSB’deki Sabah Gazetesinin eski tesisleri açık arttırma usulü ile yapılan ihalede “KARADENİZ GAZETESİ, ZİGANA TV ve RADYO”nun oldu.

Tek Art holding TMSF’nin elinde bulunan Dinç Bilgin döneminden kalma olan Sabah Gazetesi’nin Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ndeki eski baskı tesisleri, bina ve arazisini açık artırma ihale usulü ile satın aldı.

6 BİN 115 METRE KARE

Dinç Bilgin in sahibi dönemde TMSF tarafından el koyulan Arsin Organize Sanayi Sitesindeki 6 bin 115 metre karelik alanda bulunan Sabah Gazetesi baskı tesisi, idari binası arazisi ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanlığını Trabzonspor Onursal Başkanı ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali YILMAZ’ın yaptığı TEK ART HOLDİNG bünyesindeki Medya grubunun KARADENİZ GAZETESİ, ZİGANA TV ve RADYO’nun oldu.

2 MİLYON 110 BİN TL

Dün TMSF de yapılan ihaleye Sabah Gazetesi’nin bugünkü yönetimi de girdi. TMSF’ deki açık arttırmalı ihale 1 milyon 300 bin muhammen bedelle başladı. Tek Art- holding yetkilileri açık artırmaya belli rakamlarla yüklendi. Son yükselme rakamında Tek Art Holding 2 milyon 110 bin liraya kadar çıktı. Sabah Gazetesi yetkilileri açık arttırmadan çekilince Asrin Organze Sanayi Bölgesindeki Tesisler Tek Art holding’in oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder