4 Ağustos 2010 Çarşamba

IŞIKLAR ve AYKUT’A ATEŞ DÜŞTÜ


Libya’ya çalışmaya giden gurbetçilerimiz Libya’da trafik kazası geçirdi. Trafik kazası sonucu 5 kişiden 3’ ü öldü, 2’ si ağır yaralandı. Kazada ölenlerden 2’si Akçaabatlı, 1’inin de Ağrılı olduğu öğrenildi.





Kazada ölen 2 Akçaabat’lıdan biri Işıklar Beldesinden Mustafa ŞENTÜRK(25) ve diğeri de Aykut Beldesinden Yakup Cengiz AKYÜZ adlarındaki hemşehrilerimizin olduğu öğrenildi.
Elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden hemşehrilerimizden Mustafa ŞENTÜRK(25), Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Işıklar beldesinden olup 1 yıl öncesinde evlenip İstanbul’a iş aramak için gitmiş ancak burada iş bulamayınca 1 ay öncesinde Libya’da özel bir firmada çalışmaya başlamıştı. 25 yaşındaki Mustafa ŞENTÜRK bir yıllık evli idi. Bir yıl önce babasını kaybeden Mustafa ŞENTÜRK, 3 kız, 6 erkek olmak üzere 9 kardeşten erkeklerin 3’üncüsü idi.

Aynı kazada hayatını kaybeden ve önceden de arkadaş oldukları öğrenilen Yakup Cengiz AKYÜZ de Trabzon İli, Düzköy İlçesi Aykut Beldesinden olup İstanbul’da ailece yaşamakta idiler.
Merhum Mustafa ŞENTÜRK’ün cenazesi bugün (04.08.2010 Çarşamba Günü) Akçaabat Işıklar Beldesi Fabrika Mahallesi Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Vasıtalar bugün saat 10.00’da Trabzon Karşıyaka Mahallesi 13. Sokak, No: 15’ den ve Karşıyaka Fatma Hatun Camii önünden hareket edecektir.

Aykut Beldesinden olan merhum Yakup Cengiz AKYÜZ’ün cenazesi ise muhtemelen İstanbul’da öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Elim trafik kazasında hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve geride kalan ana, baba, eş, dost, akraba ve sevenlerine sabırlar dileriz.

HABER : Muhammet YAVRUOĞLU
BİLGİ ve RESİM: Mehmet BİRİNCİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder